Home >>  Naisten vaatteet >>  Vapaa-ajan takit >>  Superdry Hooded Mountain Marker Vapaa-ajan Takit Black / Grit Naisten Vaatteet
Superdry Hooded Mountain Marker Vapaa-ajan Takit Black / Grit Naisten Vaatteet
€155.92  €77.96Save: 50% off
  • Model: 136068607
  • 8888 Units in Stock
  • Superdry Retro Chevron Hooded Puffer W Vapaa-ajan Takit Naisten Vaatteet
  • Superdry Retro Chevron Hooded Puffer W Vapaa-ajan Takit Dark Army Camo Naisten Vaatteet
  • Superdry Hooded Mountain Marker Vapaa-ajan Takit Black / Grit Naisten Vaatteet
  • Superdry Canadian Ski Parka W Vapaa-ajan Takit Navy Naisten Vaatteet
  • Superdry Hooded Mountain Marker W Vapaa-ajan Takit Naisten Vaatteet

Please Choose:Qty.

Superdry Hooded Mountain Marker Vapaa-ajan Takit Black / Grit Naisten Vaatteet_checkout
Superdry Hooded Mountain Marker Naisten vaatteet Vapaa-ajan takit
Superdry naisten vetoketjullinen Mountain Marker takki. Ottaen inspiraatiota vuorikiipeily vaihde, tämä takki on valmistettu hengittävästä tekninen kankaasta ja tarjoaa täyden fleece tikkivuori, turkista lohkottu huppu benji johto säätimiä, koukku ja silmukka Kiinnitä hihansuut, kaksisuuntainen vetoketju, lumi tiivisteet, benji johtosäädin helma, kaksi vetoketjullista ulkotaskua ja yksi media tasku. Mountain Marker takki on viimeistelty kumisella Superdry Mountain logo rintanappi olkapäähän ja selässä helmassa ja Superdry kirjo takana olkapäähän.

Älä odota enää pidempään ja osta Superdry Hooded Mountain Marker. Jos sinulla on kysyttävää Superdry Hooded Mountain Marker:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä Superdry verkkokaupoissa sivusto Suomi yhteydenottosivumme kautta. Superdry verkkokaupoissa sivusto Suomi tarjoaa erityisen kokoelman Naisten vaatteettuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Naisten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Vapaa-ajan takit varusteilla.
Superdry - Naisten vaatteet - Vapaa-ajan takit