Home >>  Miesten vaatteet >>  T-paidat pitkähihaiset >>  Superdry Merino Base Layer Crew T-paidat Pitkähihaiset Black Miesten Vaatteet
Superdry Merino Base Layer Crew T-paidat Pitkähihaiset Black Miesten Vaatteet
€71.93  €35.96Save: 50% off
  • Model: 136156077
  • 8888 Units in Stock
  • Superdry Merino Base Layer Crew T-paidat Pitkähihaiset Black Miesten Vaatteet
  • Superdry Merino Base Layer Crew T-paidat Pitkähihaiset Dark Grey Grit / Black Miesten Vaatteet

Please Choose:Qty.

Superdry Merino Base Layer Crew T-paidat Pitkähihaiset Black Miesten Vaatteet_checkout
Superdry Merino Base Layer Crew Miesten vaatteet T-paidat pitkähihaiset
Merino pohjakerrokseen vaihtelevat Superdry Snow kokoelma on suunniteltu kerrostamalla alla tech lumi valikoimia ja tarjota lämpösuoja. Tämä alue on täydellinen pitää lämpimänä ja kuivana kylmin olosuhteissa.
Superdry miesten merinoa pohjakerros miehistön alkuun. Tämä hengittävä miehistö huipulle super pehmeä merinovilla on Superdry logo tulosta reunassa vaatteen, litteät saumat mukavuutta ja Superdry Snow logo hihassa.
Tekniset tiedot:
Materiaali: polyesteri 100%
Shell: Merinovilla 70%, nylon 30%
Hoito:
Konepesu kylmässä (30 ° C)
Ei saa valkaista
Ei rumpukuivausta
Iron Low
Älä kuivapuhdista

Jos etsit Superdry Merino Base Layer Crew:a, tänään on onnenpäiväsi. Superdry uusi listaus Suomi:ssa, omassa hiihtoverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. Superdry uusi listaus Suomi tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman T-paidat pitkähihaiset erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän T-paidat pitkähihaiset on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.
Superdry - Miesten vaatteet - T-paidat pitkähihaiset